Održavanje i čišćenje epoksidnog industrijskog poda

Veoma otporni premazi reaktivne epoksidne smole su posebno pogodni za komercijalne i industrijski korišćene prostore.

Industrija

Veoma otporni premazi reaktivne epoksidne smole su posebno pogodni za komercijalne i industrijski korišćene prostore. Primjenjeni epoksidni premazi za industrijske podove nude mnoštvo prednosti, kao npr. bez prekida i spojeva, te glatke do strukturiranih površina otpornih na klizanje, velike čvrstoće nepropusne za tečnosti, otporne na hemikalije … Evo nekoliko primera za čišćenje i održavanje: čišćenje premaza reaktivne epoksidne smole je vrlo jednostavno ako je postupak čišćenja dobro ispraćen. Molimo vas da uvek uzmete u obzir da bi možda bilo potrebno uraditi dodatne postupke za posebne zahteve koji se mogu pojaviti u toku korišćenja prostorija i samog epoksidnog poda.

Ovde ćete pronać sve važne informacije »

 

Kvarcni kameni premazi

Izborom poda od kvarcnog kamena učinili ste odličan izbor. Obloga se razlikuje od mnogih drugih po svom posebnom izgledu. Da bi vaš kvarcni kamen „dobro izgledao“ preporučujemo sledeća uputstva za čišćenje: preuzmite sledeći pdf.

Ovde ćete pronać sve važne informacije »

Stranica sa proizvodima nemačkog proizvođača KLB Kötztal je na sledećem linku: https://www.klb-koetztal.de/sites/en/produkte.php

Opšta pitanja, tehnička podrška, distribucija i prodaja:

Kontakt

S.Z.G.R. “UNIFLOOR”
T: Dejan: +381 62 219 028
E: kontakt@unifloor.rs